Artikelen in 'Creatief schrijven' - X
/5028.jpg
zaterdag 26 augustus 2023

Schrijf waar je voor staat

Je hebt een prachtig product, een fantastische dienst of je wilt een gulle gever overhalen om te investeren in jouw organisatie of goede doel. Maar je vindt het moeilijk om kort en krachtig uit te leggen waarom ze nou juist met jou in zee moeten gaan. Daar is iets aan te doen. Tijdens deze creatieve schrijfworkshop schrijf je een krachtige tekst die de waarde en het belang van jouw product of missie voor de ander duidelijk maakt. Die kun je gebruiken in alle vormen van communicatie met klanten, opdrachtgevers, financiers.

 

/5030.jpg
dinsdag 1 augustus 2023

Mysterieus schrijfweekend

Het immense heelal, onbekend leven in de diepzee, de geboorte van een kind en het eeuwige raadsel van wat er gebeurt na de dood: de mysteries van het leven zijn een eindeloze bron van verhalen. Daardoor, en door onze eigen ervaringen, laten we ons in het Mysterieus schrijfweekend inspireren. In de schrijfworkshops voeg je daar jouw nieuwe verhalen aan toe. Van whodunit tot hoe is het mogelijk!

/5029.jpg
zondag 9 juli 2023

Autobiografisch schrijven

Schrijven over je eigen

Schrijven over jezelf en de jouwen - eigenlijk doen alle schrijvers dat. Jij kunt het ook. Hoe dan? Waar in de zee van verhalen over jou en je naasten begin je? En hoe maak je er een goed verhaal van? Dat ontdek je in deze cursus (auto)biografisch schrijven: Schrijven over je Eigen. Met inspirerende associatie- en schrijfoefeningen leer je hoe je de schatkist vol herinneringen kunt openbreken.